--
--
--Ft
Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
EasyRider Árkalkulátor
Térkép ^ ˇ

Telefon 06 70 609 0509

Email info@easyriderfutar.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

Levelek, formanyomtatványok, dokumentumok, csomagok, egyéb küldemények szállítása, és megbízható kézbesítése.

A fővárost az áttekinthetőség érdekében 4 zónára osztottuk fel. A zónák minden szolgáltatási forma esetében megegyeznek, csak időben és a kivitelezésben vannak különbségek.

Tevékenységünk a Nemzeti Media és Hírközlési Hatóságnál bejegyzett.

Beszerzés

Ha valamire hirtelen szüksége van, legyen az bármi, amit egy kerékpáros futár gond nélkül szállítani tud, beszerezzük Önnek. Amennyiben a felmerülő igények mérete vagy súlya meghaladja egy normál futárzsák kapacitását (63/31/26 cm, illetve 6 kg), akkor egyéni egyeztetés szükséges.

A beszerzéshez kapcsolódó megrendeléseket kiszállításkor kell kifizetni számla ellenében a futárnak. A díjszabást az a körzet határozza meg, ahová Ön a kiszállítást kéri.

Zónatérkép

Easy Rider Standard

ZónaÁrIdő
0.1090 Ft30 perc
1.1440 Ft45 perc
2.2900 Ft55 perc
3.4100 Ft120 perc

A diszpécserhez beérkezett megrendelések logisztikai számítások segítségével útvonalakká rendeződnek, a megadott címek az útvonalak állomáspontjait alkotják, és ezek sorrendjében kerülnek kézbesítésre a küldemények. Amennyiben Ön mérsékeltebb árat szeretne, és elegendő, ha az Ön által küldött csomag "csak" 2 óra elteltével érkezik meg a címzetthez, akkor az Ön számára ez az optimális megoldás.

Easy Rider Expressz

ZónaÁrIdő
0.1290 Ft25 perc
1.2150 Ft35 perc
2.3620 Ft45 perc
3.4780 Ft100 perc

A megrendelést követően az Easy Rider futár azonnal nyeregbe pattan, és száguld, hogy a küldeményt mihamarabb átvegye, amelyet egyenesen a címzetthez szállít. Ha az Ön érdekei azt diktálják, hogy küldeménye minél előbb a címzetthez érjen, akkor ez az Ön számára a megfelelő választás.

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Retúr fuvarok esetében a visszakézbesítések árából 50% kedvezményt biztosítunk!

Várakozás minden esetben: 10 perc után 5 percenként +350 Ft. Hétköznap 18 óra után (az ügyeleti időszak ideje alatt) 50%-os felárral, míg hétvégén 100%-os felárral kézbesítünk.

A közvetlen agglomeráció árait egységesen 5200 Ft értékben határoztuk meg, ide tartozik: Érd, Diósd, Törökbálint, Budakeszi, Solymár, Üröm, Budakalász, Dunakeszi, Csömör, Pécel, Ecser, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós.

Easy Rider Ring

Tíz vagy több küldemény kézbesítéséről szóló megrendelés esetén lehetőség nyílik megrendelőinknek körfuvarban történő elszámolást kérni, ezzel is csökkentve kiadásaikat. Amennyiben a küldemény mérete nem haladja meg egy A4-es boríték méretét, úgy 990 Ft + Áfa/cím, ennél nagyobb esetén pedig 1320 Ft + ÁFA/cím fuvarköltséggel lehet számolni.

Easy Rider 24 H

Budapesten belül bárhová, a hívástól számított 24 órán belüli kézbesítéssel, egységesen 1120 Ft-ért.

Az Easy Rider futár a diszpécserközpontba beérkezett megrendelést a regisztrációt követő 12 órában felveszi, majd az ezt követő 12 órában kézbesíti.

EasyRider Árkalkulátor